Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

About

pngeneration Maglietta Olympique Lyon Bambino Angus MacDonald og Andy Yia Barnsley har en evne til

pngeneration Maglietta Olympique Lyon Bambino Angus MacDonald og Andy Yia

Barnsley har en evne til at udvikle og derefter sælge unge, talentfulde spillere – især forsvarere. John Stones, Mason Holgate og Bree er produkter fra Barnsley Academy, ledet af Mark Burton efter Ronnie Bransons afgang sidste sommer. Heckingbottom plejede Stones gennem enhver aldersgruppe, før England-forsvareren kom til Everton i 2013.
De har også rekrutteret godt med vægt på at underskrive unge, sultne spillere som Alfie Mawson, der kom til Swansea City for £ 5 mio. Om sommeren efter en imponerende debutsæson. Barnsley har været offer for deres egen succes, med Winnall og Hourihane (som mere end firdoblet hans løn) for nylig på vej, men de har en spændende næste generation.
Maglietta Brasile
Angus MacDonald og Andy Yiadom ankom fra henholdsvis Torquay United og Barnet i løbet af sommeren, og kaptajnen Marc Roberts, emnet af interesse fra Burnley og West Bromwich Albion i januar, kom fra Halifax Town på en gratis næsten to år siden.
Yiadoms historie bliver endnu bedre, med forsvarer opkaldt til Ghana’s Afrika Cup of Nations-hold. Han vendte tilbage til træning kun på torsdag og satte en arbejdshest præstation på venstre tilbage mod Reading, dage efter at flyve tilbage fra Gabon via Accra.
Andre, der udmærket sig på lørdag, fremadrettede Marley Watkins, midtbanespilleren Josh Scowen og målmanden Adam Davies, er nøglekugler plukket fra relativt uklarhed. Chester forsvarer Sam Hughes forventes at være den næste, med klubben sandsynligvis at flytte til ham i slutningen af ​​sæsonen.
http://www.clevio.biz/xe/?document_srl=2544
http://www.tvadvertisingforum.co.uk/UserProfile/tabid/12476/UserID/352870/language/en-US/Default.aspx
http://cheonmugeuk.org/xe/?document_srl=656613
http://swparse.com/board/user/12211-milesw3885/
http://blazingflameradio.com/groups/maglietta-juventus-bartbpbq/
http://trintrin.org/groups/billiga-fotbollstrojor-billiga-fotbollstrojor-785221697/


Public Group
Active 1 year ago