Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

About

fram till slutet av Sverige Landslagströja fotbollströja säsongen 2014-15 med

fram till slutet av Sverige Landslagströja fotbollströja säsongen 2014-15 med
NYCFC-tränaren Patrick Vieira hyllade det internationella Englandets bidrag.
Sportdirektör Claudio Reyna tillade: ‘På och utanför planen har han varit en fantastisk ambassadör. Jag skulle berätta för en ung spelare att titta på Frank, för att se hur han har genomfört sig de senaste två åren och att använda det som inspiration för att hur en elit, professionell fotbollsspelare bör närma sig spelet.
Mittfältaren fortsatte med att kontroversiellt förlänga sin vistelse på City fram till slutet av England VM Fotbollströja säsongen 2014-15 med det uppenbart att han ännu inte hade skrivit ett kontrakt för att bli en officiell NYCFC-spelare.
Vieira sa: ‘Alla pratar om Franks målvärdesrekord från mittfältet men jag kan berätta för dig efter ett år att jobba med honom, han bringar så mycket mer till ett lag än bara mål.
Lampard presenterades för första gången som en ny signering av NYCFC i juli 2014 innan den lånades till systerklubben Manchester City i sex Tyskland VM Fotbollströja månader.
Tidigare Chelsea-spelare Lampard, 38, gick med i NYCFC 2014 och gjorde 31 framträdanden och gjorde 15 mål.
Frank Lampard kommer att lämna New York City FC när hans kontrakt löper ut nästa månad med mittfältaren planerar ett meddelande om hans framtid snart.
Han berättade för klubbens officiella hemsida: ‘När min tid på NYCFC slutar skulle jag vilja tacka så många för den vänlighet och det stöd de har visat mig de senaste två åren.


Public Group
Active 11 months, 1 week ago