Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

About

Etsuko JasonCul

Under tiden blir Arsenals föreställningar värre. Deras svaga villiga spelare verkade nära zombifierade på The Hawthorns. Wenger berättade för TV-intervjuaren i förväg att 47% av West Broms mål denna säsong hade kommit från uppsatta bitar, så laget hans hade förberett i enlighet därmed. West Brom visste att de förberedelserna skulle utgöra något slags motstånd och bevisades rätt Bayern Munchen Tröjor när Craig Dawson ledde in två gånger från hörnen. ‘Vi visste att han skulle ha en fri körning i lådan’, säger Jonny Evans. ‘De spelar ett zonalt försvar från hörn. Så ibland spelar pojkarna på sex gården, om du kanske inte har tre spelare, försöker du alltid få ett block för att stoppa spelaren att springa. Men Daws tycktes ha gott om utrymme. De försvarade förmodligen inte så bra som de borde ha. ‘Försvaret var inte bättre för West Broms andra mål, klev in i nätet av Hal Robson-Kanu efter mer oändlighet på baksidan, speciellt av målvakt David Ospina.
Bayern Munchen Tröjor
Vad är nästa för Arsenal? Bara en man vet. Tony Pulis frågades om han hade någon inkling om Wengers intentioner. Han sa att han inte gjorde det. ‘Jag önskade honom bara bäst,’ sa han. ‘Jag skulle bli förvånad om han går.’ Frågad varför svarade han jokily: ‘Eftersom han berättade för mig’. Som om.
Till slut tar det bara sju minuter. Högsta domstolen i London beslutar att inte likvida Leyton Orient eller placera dem i administration, men accepterar istället ett löfte från ägaren, Francesco Becchetti, att han lägger ytterligare £ 1m i klubben för att rensa sina skulder. Men det har varit en skrämmande dag för fans av en klubb som för bara tre år sedan var på randen av Championship.
AlenaSamb fotbollströjor Priscilla
WYPDomini maglie del calcio RonnieHoy
Delorasir fotbollströjor barn JaninaRqq
MammieTow billige fodboldtrøjer SantosRam
FannyDeBe fotbollströjor GretchenW
LoydBramb maglie del calcio CRZDeweya


Public Group
Active 9 months, 2 weeks ago