Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

About

Betsy EmilTluh

Ser man på en studie som nyligen beställts av Barcelona, ​​talesman för styrelsen, utropade Josep Vives att katalaner som ett varumärke var i perfekt hälsa.
Till exempel den spektakulära följd som laget har utanför Spanien, vilket är något som redan var känt men detta har kvantifierats.
Barcelona är också den mest efterföljande fotbollsklubben i USA, Kina, Japan, Brasilien, Turkiet Manchester City Tröjor och Mexiko.
På nationell nivå är katalaner andra bakom Real Madrid när det gäller antalet anhängare.
Barcelona Tröjor
Som det är logiskt, i de autonoma Katalonien, är de de mest efterföljande.
‘Barcelona är den mest efterlevda och mest älskade klubben i världen’, uttalade Vives stolt.
Som förklarade av klubben genomfördes studien under september genom 12 400 online-intervjuer med människor (män och kvinnor) som följer sporten på 10 strategiska marknader: Katalonien, Spanien, USA, Kina, Turkiet, Brasilien, Mexiko, Indien, Japan och Indonesien.
Huvuddelen av dessa intervjuer var hos personer över 16 år och resten utfördes med ett mindre format för barn mellan 10 och 15 år.
Vives betonade under sin presentation att en stor del av Barcelonas internationella följd kommer från ungdomar, vilket är ett framtida tillfälle för klubben.
Specifikt, under 35 år: 76% i USA; 61% i Kina; 63% i Brasilien 66% i Mexiko 58% i Japan 67% i Indonesien 67% i Turkiet och 74% i Indien.
De är också den föredragna klubben för supportrar mellan 10 och 15 år.
Påverkan av Neymar leavingVives påpekade att enligt studiernas resultat att det inte verkar som att Neymar lämnar Paris Saint-Germain har haft en negativ inverkan på varumärket.
CecilaSkh fotbollströjor ThorstenH
EdgarGann fodboldtrøjer børn NataliaDp
SteveEast fotbollströjor NigelGee
JanetKilv billige fodboldtrøjer EldenMath
MarceloFa fotbollströjor barn LydaJarma
DelorisMa billige fodboldtrøjer DorcasMau


Public Group
Active 5 months, 1 week ago